Portfolio
DSC08402_
IMG_2947
IMG_1137
IMG_1127

Camp Kulinaris


Deltaker i Camp Kulinaris på Tv3, sesong 3. Deltakelsen endte på en god tredje plass, med minimale marginer som avgjorde om det ble finaleplass. Som deltaker ble jeg kjent for å tørre å være meg selv, og ikke minst at mange undervurderte meg. Mye latter og glede ble spredt rundt meg, og publikum likte meg godt for at jeg både tok vare på menneskene rundt meg, var morsom og skilte meg ut fra de andre deltakerne.


Camp Kulinaris er et realitykonsept der deltakerne er ulike kjendiser, og disse blir satt til å drive en egen restaurant på idylliske Portør! Hver uke sendes en deltaker hjem, og det er én som går av med seieren til slutt.

Charterfeber


De siste tre årene har jeg deltatt i 3 ulike sesonger av Charterfeber på TV3. Programmet sender ulike reisegrupper til sydlige strøk og dokumenterer hvordan nordmenn ferierer. Hver gang har jeg hatt ulikt reisefølge, og det har kommet mange gode tv-øyeblikk. Sesong 11 vil gå på tv høsten 2020.


Dette er et humorprogram med stor allsidighet og det er minimalt med regi. Deltakerne står fritt til å finne på aktiviteter de selv finner interessante, og dette gjør at programmet evner å vise mange ulike måter å feriere på.

Paradise Hotel


I 2014 deltok jeg i sesong 6 av Paradise Hotel på TV3 og vant sesongen. Kulen gikk i bakken, og dette ble et tv-øyeblikk få glemmer. I 2018 deltok jeg igjen som "legende", men røk tidlig i programmet. 


Paradise Hotel er et program med fokus på relasjon, spill og samhold. Deltakerne er nødt til å danne allianser og ha en partner for å overleve. Det er ett par som står igjen som vinnere, men det er mulig å slippe kulen for å få mest mulig av pengepremien i egen lomme.

Paradise Auditions


I Viafree-serien "Paradise Auditions" var jeg deltaker i et panel sammen med Linni Meister og tidligere paradisedeltaker, Morten Botten. Vi fikk intervjue de kommende Paradise Hotel-deltakerne, og det ble mye latter og moro.


Paradise Auditions ble vist i januar og februar 2020, og er tilgjengelig på Viaplay og Viafree.

IMG_3794
IMG_4196
DSC08422_
IMG_5271
IMG_3865 (1)
69382344
IMG_0352
IMG_1127

Andre deltakelser


Av andre deltakelser kan vi nevne Paradise-kollektivet på Viafree, Mobilsnokshow på VGTV, statist i musikkvideoen til Generation 2.0, deltakelse i promo for Paradise Hotel 2017, Drømmehytta 2021 og mer.

Portefølje
Se hva jeg har gjort tidligere!


Få en oversikt: